“Ett väl sammansatt program med olika stilar som passar de allra flesta. Detta tillsammans med en mycket god grillbuffé i härlig lantlig miljö, rekommenderas varmt!”
Lokalt producerad mat av högsta klass.
Nedre plan i ladugården förvandlas till restaurang, där krögaren Tobias Uppman från prisade Kocken & Jag håller ställningarna.. Middagen börjar kl 18, då en unik konsertmeny serveras. (OBS! Middag köps tillsammans med biljetten.) Vid stort intresse för matpaket kommer restaurangen utvidgas till tält i anslutning till ladugården.
Konsertbuffé 2020
Grillade detaljer av nötkött från Ribbingsnäs
Örtslungad färskpotatis från muurikkan
Pepparsås med smak av citrus & chili
Sommarens grönsallad från Edelmans Trädgård
Tomater stora som små med picklad lök
Caesardressade rotfrukter
Bakad blomkål, broccoli & fänkål Rostade betor med chevré, honung & rödbetshummus
Krämig äppel- & potatissallad med krisp
Het vitkålskimchi Lime- & rosmarinsaioli
Frukt, bär & nybakt bröd
299:- exkl dryck. Beställ matpaket i samband med biljettköp.
Närproducerat
Vi månar om både miljön och traktens aktörer och serverar närproducerat i största möjliga mån.
Är ni mer än 6 personer? Mejla oss via kontaktformuläret och reservera era sittplatser i restaurangen. Vid hög beläggning hänvisas restauranggäster att matplatser i tält i anslutning till ladugården kan behöva användas..